Vagyonvédelem

Érdeklődés esetén őrzésvédelmi szakemberünk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, és megtekinti a védendő objektumot. Megbízás esetén a Biztonsági Vezető gondoskodik, hogy a szerződés mellékleteit képző általános szabályzatok mellett időben elkészüljön az őrzési terv / amely az adott objektum helyi sajátosságait is figyelembe veszi az őrzés megszervezésekor/. Az őrzési terv tartalmazza azokat az információkat összhangban a szerződésben vállalt kötelezettségekkel, amelyek megfelelő végrehajtásán múlik a szolgáltatás minősége.

Az őrzési terv tartalma:

Az objektum alaprajza, berendezettsége, nyílászárók elhelyezkedése, ügyfélforgalom, pénztárak száma, biztonsága, pénzforgalom, riasztórendszerek elhelyezkedése, kiürítési terv, felállítási hely, mozgáskörzet, események bekövetkezésekor kötelező cselekvéssor, értesítendők és ellenőrzésre jogosultak névsora stb.

A felállított őrök tevékenységét folyamatosan ellenőrizzük, különös figyelemmel a biztonsági követelmények betartására. A Megbízó ellenőrzéseit szívesen vesszük, észrevételeiket azonnal teljesítjük.

A Szoltrend Véd Kft. kornak megfelelő technikai eszközöket használ, ezért a 1191 Budapest Corvin Krt. 7-13 szám alatti irodánkat a legmodernebb technikai eszközökkel szereltük fel. Központunk minden kommunikációs formában elérhető. Számítógépes rendszerünk képes nagy mennyiségű adatok gyors fogadására, illetve videokonferencián való részvételre.

Cégünk állandó éjszakai, hétvégeken 24 órás ügyeletet működtet, mely állandó kapcsolatban áll az általunk őrzött objektumokban szolgálatot teljesítő vagyonőrökkel, akiket meghatározott időszakonként telefonon beszámoltatunk. Olyan szolgálati helyeken, ahol járőrszolgálat van elektronikus járőrellenőrző rendszert üzemeltetünk, amely lehetővé teszi a járőrszolgálat számítógéppel történő ellenőrzését.

A Szoltrend Véd Kft. arra törekszik, hogy a jelen kor legmodernebb technikai eszközeit használva megbízható partnere legyen megrendelőinek.

Partnereink